Gardinerna klara!

Eller i alla fall en gardin klar. Fönstret är ganska litet, jag funderar på om jag kanske bara ska ha en gardin på ena sidan eller om jag ska drämma till med två. Så här ser det ut, visst blev den fin?
 
 
I helgen började vi också få ut lite möbler därute. Än är det långt ifr¨ån klart men det rör på sig.
 
 
Så skönt med en gäststuga, vi blir så hiskligt trångbodda när vi får besökare! Skönt också för besökande att kunna dra sig undan till en egen liten vrå.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: marremorr

Åhh!! Gardinen blev verkligen huuur söt som helst!!!

Svar: Tack! Jag är jättenöjd själv också.
Zupermorzan

2013-09-16 @ 19:35:52
Postat av: hannelejo

Så fina de blev, jag tar av mej mössan och bugar!!! Med tanke på fönstrets storlek och att det är ju fint om spetsmönstert får framträd med en lite utdragen gardin så skulle jag nog nöja mig med en gardin.

Svar: Tack! Jag tänker mig också att det får räcka med en, dels tror jag att två liksom tar död på fönstret och dessutom sparar jag in lite arbete. ;)
Zupermorzan

2013-09-18 @ 12:52:31
Postat av: Carol

Åh så fantastiskt vacker den blev! Att det blev sånt fint fall på den också... Tycker som ni att det nog bara ska vara en gardin. Annars skymmer de varandra och utsikten. Kanske man skulle kvista upp nån gång och gästa er boning..? ;-)

Svar: Du är så välkommen! Ska bara få den helt färdig först. Tänker mig också att det bara blir en gardin, blir mindre arbete för mig dessutom. :)
Zupermorzan

2013-09-19 @ 20:45:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0