Glest med inlägg

Det är glest med inläggen här, jag får försöka skärpa mig. Det är inte så att jag inte stickar, tvärtom. Jag glömmer bara bort att blogga om det.
 
I veckan gjorde jag i alla fall klart mina stickade Converse. Mönstret heter Reaverse och var - hemskt. Köpesmönster ska vara välskrivna, tycker jag, det är liksom det man betalar för. Det här mönstret har stora luckor. Nu har jag virkat ett antal babyconverse innan så jag har lite koll och det var tur. Jag funderade lite över hur olika de färdiga resultaten såg ut för olika användare, mönstret kan vara förklaringen. Det lämnar tolkningsutrymme, minst sagt. 
 
I alla fall. Så här blev det färdiga resultatet. Lite fel i tån på den ena men jag är hyfsat nöjd.
 
 
 
Dess värre köpte jag glatt garn till flera när jag var i Finland, innan jag ens påbörjat dessa,  i tron att detta bar årets julklapp. Vi får se hur det blir med den saken.
 
Jag stickar ju en del sockor mm, fler än vad jag gör av med. Sådant jag stickar och inte behöver lägger jag ut till försäljning på en annan sida. Inte heller den lör väl uppdateras så ofta men några sockor finns i alla fall. Länk till det inlägget hittar ni här: https://stickatosant.blogg.se/2019/june/sockor.html
 
Pris för sockorna varierar beroende på garnkostnad mm. Men det är blygsamma slantar sett till tiden det tar.
 
I alla fall. Håll gärna utkik på den bloggen också, plötsligt ploppar det upp något mer. Eller skicka ett meddelande om du behöver något litet, typ vantar, sockor, disktrasor. Skriv en kommentar här eller maila på mvonheijne(at)gmail.com

RSS 2.0