Vantar

Utredningen rullar vidare, jag har numera gjort skiktröntgen av både buk och bröstkorg, tack och lov uran några tumörfynd. Imorgon väntar MR, sedan hoppas jag vara klar och kunna få en diagnos så att jag också kan få börja vägen tillbaka. En diagnos har jag redan fått, psoriasis, men den förklarar inte febern eller muskelvärken.
 
Det blir mycket vilotid och då stickar jag. Såg dokumentären "36 dagar på gatan" (se den!) och blev väldigt berörd. Knåpade ihop 5 par vantar som nu har åkt ner till Stockholm, jag hoppas att de ska värma någon.
 
 
Dottern ville ha ett par vinröda vantar, de hon fått tidigare hade gått sönder. Valet föll på mönstret Granskott av Maja Karlsson. Lite besviken ,tycker att de är en smula röriga. Man måste veta att det är granar för att faktiskt se dem.
 
 
Nu i helgen har jag gjort ett par valkade vantar till mig själv efter eget hitte på.  De hänger i tvätten, bild kommer. Kylan har Norrbotten i ett fast grepp, då är det väldigt skönt med tjocka, slitstarka väntar.
 
Glädjeämnet just nu är att vi väntar valpar. Pajas ser det som sin uppgift att hålla ett vakande öga över den blivande mamman. Man måste älska den lille hunden och alla hans påhitt!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0