Kreativ utmaning och mobilfunderingar

Har nått en ny dimension med androidkompisen Galaxy III, kan numera både fotografera och filma och dessutom få ut det i Facebook på ett enkelt sätt. Känns stort för en oteknisk varelse som jag. Men nu skulle jag vilja ta kunskaperna ett steg längre och få bilder mm direkt hit till bloggen. Någon som vet om det går och hur jag i så fall gör? Och så detta med appar... Jag har raskt ledsnat på olika spel, det är inte alls min grej har jag konstaterat. Men finns det andra appar som kan vara roliga/bra att ha? Tips emottages tacksamt!
 
En bekant till mig lade en kreativ utmaning i sin facebookstatus som nu går runt som en form av kreativt kedjebrev. Lite småkul tycker jag som gillar att göra saker med händerna och tänkte föra tanken vidare också till bloggen. Alltså lyder utmaningen som följer (lite modifierad från FB):
 
De första fem som kommenterar detta inlägg kommer att få något av mig under året. Något som jag har bakat, stickat, plockat eller på annat sätt knåpat ihop. Leveransen kommer utan förvarning och närhelst min kreativitet slår till... det blir en överraskning! Utmaningen är att de fem som svarar, också måste lägga ut samma erbjudande på sin egen blogg.
 
För att vara med, kommenterar du detta inlägg och lämnar en länk till din blogg så att jag kan se att utmaningen vandrar vidare. Skicka mig sedan ett mail med dina adressuppgifter på marie(at)huset-elliot.com.

Kommentarer
Postat av: Carol

Hej MArie!
Jag vill gärna var med - ifall det fortfarnade finns plats. Jag har ju ingen blogg men du kan i så fall se det på min fb. Jag har även en egen idé om ett annat slags kedjehjälp som kanske dyker upp. Ha det gott däruppe!

Svar: Så klart du får vara med! Tror inte så många nappar på bloggutmaningen. Ifjol körde jag en annan variant på min hundhemsida, startade en insamling på SOS barnbyar och så fick folk sätta in en 50-lapp där. För varje insatt 50-lapp stuckade jag en mössa till Värma Litens insamling. Tror vi kom upp i 750 kr eller något sådant, jag stickade så att stickorna glödde. Men det kändes bra, det blev liksom dubbel nytta av det hela.
Zupermorzan

2013-01-12 @ 21:57:56
Postat av: Carol

Helt underbar idé det dä med SOS barnby/mössorna! Lite så tänker jag för mitt andra kedjeuppdrag. Att folk får ge något till någon insamling eller välg.org. och så skickar jag något till dem. Ibland behöver man buffa på folk för att de ska komma till skott att verkligen GE nåt. Ofta tycker man kanske att det är så lite så det inte gör skillnad - eller att man inte vet om hjälpen kommer fram. Men detta ska inte få hindra oss tänker jag.. Tänk om hjälper NÅR fram då?! Och så ger vi inte! :-/

2013-01-13 @ 17:09:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0