Klimatinlägg

Skrev til Kyrkkaffebloggen för lite sedan och bad henne ta upp detta med klimatförändringen. Vi kan ju sticka hur många mössor till små frysande huvuden som helst, men det hjälper inte om vi inte också tar tag i vår klimatpåverkan. Jag blev så glad när Anna tog in mitt inlägg i sin blogg, här kan du också läsa det om du är intresserad!

Kommentarer
Postat av: Carol

Toppenbra Marie! Vi bor på landet och har långt till ALLT så det blir sällan resor på under 5 km.. Förr när jag bodde i Borås cyklade jag vart jag än skulle... Har funderat en hel del på detta att resa (just hemkommen från Madeira som jag är..) De LEVER ju AV turismen där! Hur göra?? Fortsätt att ge oss något att "bita i" vad gäller vår jord och vad man KAN göra!

Svar: Det fanns en jättebra artikel om detta med turism i Aftonbladet för en tid sedan. Normalt läser jag inte AB, vet inte varför jag snubblade över den. Det handlade om hur mycket pengar som stannar hos resebolagen och hur lite som faktiskt kom lokalbefolkningen till gagn. Otroligt tänkvärt... Jag reser ju också utomlands ibland men försvarar det med att jag arbetar hemifrån och alltså inte reser så mycket i vardagen. Och inrikes åker vi ofta tåg, som nu på jullovet när vi ska hälsa på släkten söderut. Lite jobbigt att sitta en natt med hundarna men det går!
Zupermorzan

2012-11-25 @ 22:24:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0