Garnköp

Inser att inte många läser vad jag skriver här men jag skriver på i alla fall, om inte annat så kan jag gå tillbaka och se vad jag har gjort under året. Just nu är det så mycket jag vill göra och så lite tid, vet inte riktigt hur jag ska få till det. Stickar just nu ett par torgvantar till till någon hemlös, sedan ska jag ta tag i julprojekten igen.
 
Ska vara med i Svenska bytens julklappsbyte och har klurat på vad jag ska göra för något till min bytesvän. Jag hade en idé men på något sätt var jag inte helt nöjd med den. Men så idag, poff, så kom snilleblixten. Nu vet jag precis vad jag ska göra, har varit inne på sta'n och handlat garn och är ivrig att sätta igång. Vad jag ska göra törs jag inte skriva här men jag känner mig riktigt nöjd med idén. Hoppas nu bara att mottagaren kommer att gilla det också. Det är svårt att göra något till någon som är bättre på det här med stickning än vad man själv är. Men hon virkar inte så då valet faller på det. Mer än så säger jag inte :)
 
Väl inne i garnaffären var det förstås rea på ett av mina favoritsockgarner, Sandnes Fantasy (har jag för mig att det heter). Vet att det är utgående, har redan bunkrat några nystan men nu blev det några till. Jag är kriminell på att köpa sockgarn!!! Skulle hålla lite i plånboken, det är lite magert nu innan jag får lön den 15:e, men det gick inte att stå emot. Höll på att köpa ett randigt OnLine också men där behärskade jag mig, jag är ju inte så svag för de där väldigt randande garnerna. 
 
Vi har köpt Zumba Fitness till wii, så nu roar vi grannarna med att dansa framför tv:n. Testade igår och det var svårt men galet kul. Jag och dottern gillar det, familjens manliga medlemmar är lite mer skeptiska. Kan det ha med koordinationsförmågan att göra..? ;o)

Kommentarer
Postat av: Carol

jag läser! Men min dator hämtar inte in alla blogginlägg automatiskt eller isf VÄLDIGT sporadiskt så jag tror inte att nån skrivit något på länge. :-/ Så du är garnmissbrukare.. Undrar om det finns någon stödgrupp för det? För syjuntor borde ju vara världens farligaste sällskap för dej ;-) Själv har jag faktiskt inte köpt ett garnnystan på flera veckor! ;-] Men jag har trillat tillbaka i "bokmassmissbruket" igen.. :-§ Efter dagens kurser i Mölnlycke tog jag "bara vägen om" både Emmaus och Myrorna.. Blev en kasse till. Livsfarligt! Skönt att det är helg nu! Kanske blir det tid att se på alpint och sticka en del mellan strykandet. Ha det gott du flitiga och goa hjärta!

Svar: Vi har alla våra laster i livet, jag tröstar mig med att det kunde vara värre. ;o)
Zupermorzan

2012-11-09 @ 23:29:04
Postat av: Carol

Hehe.. kom på att det nog FINNS en stödgrupp för just sockgarnsmissbrukare: "Stödstrumporna" såklart!

Kolla in en annan sockstickare på bloggen Mams mums och mys. Det är marremorr som har den, som jag såg har kommenterat dina vantar. En underbar vän och fd kollega här i Borås, numera Umebo.

Svar: Ska kolla in den, tänkte det när jag såg kommentaren. Tack för påminnelsen!
Zupermorzan

2012-11-25 @ 22:42:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0