Disktrasor i massor

Har massproducerat disktrasor ett tag nu. Det började med att svärmor ville ha i födelsedagspresent. Det blev en i rosa ekobomull från M&K i falsk resår samt en grön Vignes i Novita bambu. Tyvärr inget foto på dessa. 
 
Vignes är ju vansinnigt rolig att sticka så jag stickade upp nystanet, det blev då två till. Disktrasor kan man aldrig få för många av och jag har inte särdeles många, faktiskt.
 
Om två veckor flyttar äldste sonen hemifrån för att studera och bli sambo. De kom på att de skulle vilja ha disktrasor så igår snitsade jag till två till, en i blå Paris i falsk resår och en i kvarvarande rosa ekobomull, denna gång i dubbel mosstickning. Tror de får ta en av de gröna också, de är så fina.
 
 
 
Har kläckt fram kycklingar åt en bekant. Nu verkar alla ha kommit ut, från nio ägg blev det sju kycklingar. En kom aldrig ut och det nionde ägget verkar vara tomt, det händer i alla fall inget. Vansinnigt söta är de, ikväll flyttar de hemifrån. Nu ska vi packa ihop kläckaren för i år om ingen annan hör av sig och vill ha. Det är fascinerande med ägg och kycklingar, man stoppar in dem och efter tre veckor kommer dunbollarna ut, den ena sötare än den andra. På bilden nedan har inte alla hunnit bli riktigt torra än, det är därför de ser lite rufsiga ut. Men visst är de rara?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0